Op zaterdag 13 november 2021 komt de Sint aan in Nederland.

De Sint zal op 20 november langskomen in de Zevensprong, ingang Rusthofflaan 27a.

Ons programma begint om 15.00/15.15 uur en duurt ongeveer tot 16.30 uur.

U kunt uw kind aanmelden via info@speeltuinverenigingdvv.nl

Vermeld in de aanmelding naam, leeftijd en geslacht van uw kind en wij geven het door aan de Sint en zijn pieten.

De kosten voor leden zijn € 5,00 en voor niet-leden € 6,00 (te betalen bij binnenkomst).

Om meerdere kinderen toe te laten, mag er slechts 1 volwassene per gezin mee naar binnen.

Wij, als speeltuinvereniging, moeten zorgen voor handhaving van de Corona-regels. De begeleider moet dus volgens deze regels voldoen aan de Corona-regels. Dat betekent dat wij een geldig vaccinatie-bewijs of testbewijs moeten zien en/of een QR-code moeten kunnen scannen. Voldoet u hier niet aan, heeft het geen zin uw kind aan te melden!!

Aanmelden kan tot 15 november 2021.