Zaterdag ……. komt de Sint aan in Nederland

Voor alle leden van de speeltuinvereniging wordt er elk jaar een Sinterklaasfeest georganiseerd. Natuurlijk komt de Sint zelf ook nog even kijken.

Het feest wordt gevierd op zaterdag …….. in de Zevensprong, ingang Rusthofflaan 27a in Sassenheim. De kinderen worden verwacht om 15.00 uur en om ongeveer 16.30 uur zal de Sint uitgezwaaid worden.

Leden betalen € 3,50 en niet leden betalen € 4,50. Limonade en een cadeautje is bij de prijs inbegrepen. Koffie en thee voor de ouders is tegen geringe vergoeding verkrijgbaar.

Om teleurstellingen te voorkomen is het verplicht uw kind aan te melden. Dit kan via info@speeltuinverenigingdvv.nl

Graag in de aanmelding de naam vermelden, of het een jongen/meisje betreft en de leeftijd van het kind. Ook is een telefoonnummer voor onvoorziene zaken handig. U ontvangt dan van ons een bevestiging via de mail met verdere informatie.

Aanmelden kan tot …….