Verhuur voor kinderfeestjes

Op zaterdag en zondagmiddag tussen 13.30 uur en 17.00 uur is de speeltuin af te  huren voor kinderfeestjes.

Kosten bedragen € 0,50 per persoon met een minimum van € 25,-

U mag gebruik maken van de loge om koffie en thee te zetten en u kunt ijs bestellen.

Voor reservering en/of vragen kunt u contact opnemen met Els Beij via kinderpartijtjes@speeltuinverenigingdvv.nl of telefonisch op nummer 0252-212773.

Het gebruik van alcohol, frituren of het afspelen van muziek is niet toegestaan.

Het is niet mogelijk de speeltuin te huren tijdens de wintersluiting.

Verhuur voor scholen / kinderdagverblijven

De BSO’s en de lagere klassen van de basisscholen zijn ook van harte welkom. De speeltuin kan op iedere werkdag gehuurd worden van 09.00 uur tot 14.00 uur.

Kosten bedragen € 0,50 per persoon met een minimum van € 25,-

Voor reservering en/of vragen kunt u contact opnemen met Els Beij via scholen@speeltuinverenigingdvv.nl of telefonisch op nummer 0252-212773.