Verhuur voor kinderfeestjes

Op zaterdag en zondagmiddag tussen 13.30 uur en 17.00 uur is de speeltuin af te  huren voor kinderfeestjes.

Kosten bedragen € 0,50 per persoon met een minimum van € 25,- voor leden.                                   Niet-leden betalen € 30,00.

De huurder zal er zorg voor dragen dat alle aanwezige mensen in de speeltuin zich houden aan de op dat moment geldende algemene Covid19 maatregelen en specifiek die voor DVV, welke vermeld staan op onze website.

Voor reservering en/of vragen kunt u contact opnemen met Samantha Hammami via kinderpartijtjes@speeltuinverenigingdvv.nl of telefonisch op nummer 06-19628427.

Het gebruik van alcohol, frituren of het afspelen van muziek is niet toegestaan.

Verhuur voor scholen / kinderdagverblijven

De BSO’s en de lagere klassen van de basisscholen zijn ook van harte welkom. De speeltuin kan op iedere werkdag gehuurd worden van 09.00 uur tot 14.00 uur.

Kosten bedragen € 0,50 per persoon met een minimum van € 30,-

Voor reservering en/of vragen kunt u contact opnemen met Samantha Hammami via scholen@speeltuinverenigingdvv.nl of telefonisch op nummer 06-19628427.